ALGEMENE VOORWAARDEN

Algemene Voorwaarden

ANNULERING – Als je je afspraak moet wijzigen of annuleren, geen zorgen! Tot 48 uur van tevoren kun je dit kosteloos doen. Binnen 48 uur van je afspraak of bij een no-show wordt het volledige entreegeld in rekening gebracht. Als een lockdown of andere maatregel roet in het eten gooit, krijg je van ons een speciale code waarmee je later kunt boeken. Deze code blijft 2 jaar geldig. Mocht verschuiven geen optie zijn, dan is er een restitutiemogelijkheid. Hiervoor wordt €35 per geboekte escape room in rekening gebracht. Annuleringen worden alleen afgehandeld via e-mail: annuleren@mamabazooka.nl.

BETALING TER PLAATSE – In verband met de veiligheid op onze locatie, nemen we geen contant geld aan. Bij ons kun je betalen met PIN en creditcard.

FULL EXPERIENCE DEAL – Deze deal is bedoeld voor één enkel team (2-6 personen) dat twee kamers op dezelfde dag boekt.

LEEFTIJD – De Laboratoriumkamer en THE DOME zijn geschikt voor 16 jaar en ouder. Voor de Meisjeskamer is 18 jaar de minimum leeftijd. We maken uitzonderingen tot een minimum leeftijd van 14 jaar, mits er begeleiders van 18 jaar en ouder aanwezig zijn in de escape room.

TAAL – We hebben onze escape rooms tweetalig gemaakt (Engels/Nederlands).

AANTAL PERSONEN PER ERVARING – De Laboratoriumkamer biedt plaats aan 2 tot 6 personen. De Meisjeskamer en THE DOME zijn geschikt voor 3 tot 6 personen.

MAXIMAAL 18 PERSONEN PER UUR –  Voor groepen groter dan 18 personen zijn er 4 tijdsloten of meer nodig. Volgens voorschriften van de brandweer kunnen er maximaal 6 personen per kamer zijn.

AANVANG –  We raden aan om 15 minuten voor de geplande tijd aanwezig te zijn, zodat je team compleet is en klaar voor het avontuur!

LOCATIE – Je vindt Mama Bazooka alleen in Bunschoten. 

PARKEREN – Zou je alsjeblieft aan alle teamleden kunnen doorgeven dat ze hun auto niet op de parkeerplaats van Welkoop parkeren? Langs de openbare weg/straat op het industrieterrein is er genoeg parkeerruimte beschikbaar. We willen voorkomen dat de escape ervaring onderbroken moet worden vanwege een auto die op de verkeerde plek staat. Dank je wel voor jullie begrip en medewerking!

OVERIGE REGELS –  Toegang wordt geweigerd aan personen onder invloed van drank of drugs. Mobiele telefoons zijn niet toegestaan in de escape rooms. Mama Bazooka is helaas niet rolstoelvriendelijk, maar we bespreken graag de mogelijkheden met je. De escape rooms zijn geschikt voor stoere zwangere vrouwen. Voor hoogzwangere vrouwen raden wij onze belevingen af. Gehoorbescherming is verplicht voor geluidsgevoelige bezoekers. Als je licht claustrofobisch bent, is dat geen probleem. Als je slechtziend bent, zorg dan voor een leesbril. Betreden is ten aller tijde op eigen risico, maar we zorgen ervoor dat het een geweldige ervaring wordt!