BEST ESCAPEROOM

best escape room games - beste escape room Nederland

Best escape room in the world!

Mama Bazooka haar escape room ervaringen zijn allen uniek. Zij probeert al sinds 2013 de beste escape rooms te presenteren. En dit lijkt haar te lukken! The Dome werd door Terpeca, de Oscars onder de escape room awards, in 2019 en 2020 verkozen tot best escape room - beste escaperoom - van de wereld. Op dit moment is The Dome niet alleen nummer 1 escaperoom Nederland, maar staat deze in 2022 op de nummer 2, gekozen uit ruim 170.000 escape rooms wereldwijd!

De Meisjeskamer is al sinds 2015 een begrip van liefhebbers van escape rooms en wordt gezien als een van de spannendste en leukste escape rooms gebouwd in het horror genre. Vooral ook de combinatie tussen spanning, griezelen en aan het einde de beelden terugkijken van de best escaperoom ontsnapping zorgen ervoor dat velen terugkijken als een van de meest complete escape room ervaringen die men ooit heeft gehad!

Mama Bazooka Beste escape room games werd met THE DOME in 2019 en 2020 best escape room in de wereld.

De escaperooms van Mama Bazooka
Games die je nooit meer zal vergeten!

De real life escaperoom THE DOME (2018) werd in 2019 en 2020 door Terpeca - de oscars onder de escape room awards - verkozen tot de beste escape room van de wereld! Dat niet alleen, ook De Laboratoriumkamer (2013) en De Meisjeskamer (2015) vielen zowel nationaal als internationaal in de prijzen.

de laboratoriumkamer

THE DOME

De meisjeskamer

Wat een ervaring! Vooral alle onverwachte plotwendingen en het waanzinnige oog voor detail maken deze rooms tot een echte aanrader!

Victor Mids

Illusionist bij Mindf*ck

De beste escape room van de wereld!

Rik Stapelbroek

Oprichter van Reallife Gaming en bedenker van Prison Escape

Hoewel ik al meer dan 100 kamers heb gespeeld, is The Dome niet alleen een absoluut hoogtepunt, maar ook echt de beste!

Shona Fee

Game Lounge Mama Bazooka Air Hockey tafel

Terug van weg geweest!
Na lange tijd is het eindelijk zover, we mogen en kunnen weer escapen!

Dat betekend dat er momenteel volop geboekt wordt en deze ervaring wil je niet missen. Wees er snel bij en ervaar zelf waarom de games bij Mama Bazooka onvergetelijk zijn!

Wat zit er bij jouw bezoek aan Mama Bazooka?

  • 3 prijs winnende kamers op één locatie
  • Gebruik van onze game lounge
  • Beelden terug kijken
  • Onvergetelijke ervaring