Escape room grote groep en bedrijfsuitje

Ideale uitje voor grote groepen of als teambuilding: Escape room grote groepen!
Vraag uw offerte aan bij de leukste escaperooms Mama Bazooka!

#1

#1 van Nederland

Gemak

Betalen op rekening

P

Gratis parkeren

Centraal

Vlak naast de A1 (Amersfoort)

Boek nu! Escape room grote groep

We kunnen groepen van 36 mensen tegelijk bij onze Escape Room ontvangen

Maak direct je offerte!

Ben jij klaar voor een onvergetelijke escape room? Voor deze full experience hoef je geen keuze stress te hebben. Tijdens de escape room voor grote groepen experience kan je namelijk alle drie de kamers doen. Benieuwd hoe dat precies voor uw groep gaat passen en hoeveel tijd u nodig heeft? Vraag direct een offerte aan en ontvang de juiste informatie voor uw escape room bedrijfsuitje of als grote groep. Na het invoeren en verzenden van je gegevens kun je je vrijblijvende offerte als PDF downloaden.

Escape Experience

vanaf €139 /escape room
De #1 escape room van de Benelux!
  • De Laboratoriumkamer vanaf €139
  • De Meisjeskamer vanaf €169
  • THE DOME vanaf €199
  • Full Experience Deal (bij 2 of 3 kamers)
  • Te spelen met 2-6 personen
  • Uniek! Beelden terugkijken van de escape!
  • Inclusief Game Lounge (airhockey, tafeltennis, etc.)
 

Bij Mama Bazooka wordt jullie bedrijfsuitje zeker

ONVERGETELIJK

Escaperoom Nederland introduceerde in 2013 de reallife escape room in Nederland. Met 3 zinderende award winnende escape room ervaringen, een uitgebreide sfeervolle lounge met tal van spellen, een selfservice bar met alle denkbare (fris)dranken en snacks biedt Mama Bazooka (voorheen Escaperoom Nederland) het ultieme escape room bedrijfsuitje en grote groepen!

Aan de befaamde self service bar kan een ieder genieten van een lekker drankje of snack. Aanvullend hierop bieden wij diverse luncharrangementen aan en/of kunnen wij adviseren over goede horeca gelegenheden in de omgeving. Ervaar niet alleen de ultieme teambuildingervaring tijdens onze escaperoom, maar verrijk deze door samen te ontspannen in onze lounge. Bespreek de uitdagende obstakels die jullie zijn tegengekomen in de kamers en leer elkaars sterke punten kennen tijdens een escape room personeelsuitje.

UNIEK IN DE WERELD

Na jullie escape poging bieden wij de unieke mogelijkheid om de highlights van jullie escape poging op groot beeld terug te kijken. Zo kan je samen genieten van de chaos en de keuzes die jullie als groep hebben gemaakt. En wie weet ontdek je nog iets nieuws in de groep dynamiek. De escape room voor grote groepen gaat om het beleven van plezier en samenwerken op een andere manier dan wat je normaal gesproken doet. Ideaal als teambuilding!

client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image
client-image

CONTACT

Mama Bazooka biedt aanvullend op de unieke escape 2.0 en 3.0 ervaring ook op maat gemaakte trainingen aan én/of de mogelijkheid om te vergaderen/brainstormen (16 personen max.) in de sfeervolle en strakke boardroom. Beamer, flipover, airconditioning, Chaudfontaine en WIFI zijn aanwezig! Aan de selfservice bar zijn heerlijke koffie, thee en alle populaire dranken verkrijgbaar.