Chat with us, powered by LiveChat

BEDRIJFSUITJE ESCAPEROOMS

Ons doel is om zoveel mogelijk te ontzorgen en de escape ervaring onvergetelijk te maken!

#1

#1 Escape Room van NL

Gemak

Betalen op rekening

P

Gratis parkeren

Centraal

Vlak naast de A1 (Amersfoort)

GROTE GROEPEN

We kunnen groepen van 36 mensen tegelijk bij onze Escape Room ontvangen

Bij Escape Room Nederland wordt jullie bedrijfsuitje zeker

ONVERGETELIJK

Escaperooms Nederland introduceerde in 2013 de reallife escape room in Nederland. Met 3 zinderende award winnende escape room ervaringen, een uitgebreide sfeervolle lounge met tal van spellen, een selfservice bar met alle denkbare (fris)dranken en snacks, biedt Escaperooms Nederland het ultieme uitje voor bedrijven!

Aan de befaamde self service bar kan een ieder genieten van een lekker drankje of snack. Aanvullend hierop bieden wij diverse lunch en of diner-arrangementen aan en/of kunnen wij adviseren over goede horeca gelegenheden in de omgeving waar wij mee samenwerken.

Na de escape ervaring bieden wij de unieke mogelijkheid om de highlights van de escape (poging) op groot beeld terug te kijken.

CONTACT

Escaperooms Nederland biedt aanvullend op de unieke escape 2.0 en 3.0 ervaring ook op maat gemaakte trainingen aan én/of de mogelijkheid om te vergaderen/brainstormen (16 personen max.) in de sfeervolle en strakke boardroom. Beamer, flipover, airconditioning, Chaudfontaine en WIFI zijn aanwezig! Aan de selfservice bar zijn heerlijke koffie, thee en alle populaire dranken verkrijgbaar.