MAMA BAZOOKA ESCAPE GAMES NEDERLAND

Games die je nooit meer vergeet! Bekijk de 3 te gekke kamers waar je uit kan kiezen.
Benieuwd naar de escaperoom kosten? Lees dan snel verder.

Mama Bazooka - voorheen Escape Rooms Nederland -introduceerde in 2013 de real escape room in Nederland, de Laboratoriumkamer!

De verschillende kamers

Het begon allemaal bij De Laboratoriumkamer (2013) en daarna kwam De Meisjeskamer (2015) die twee vielen zowel landelijk als globaal in de prijzen. Maar de nieuwste real life escape room THE DOME (2018) werd in 2019 en 2020 door Terpeca - de oscars onder de escape room awards - verkozen tot de beste escape room van de wereld. In 2021 werd THE DOME uit ruim 170.000 escape rooms verkozen tot nummer 2 van de wereld! Dit is een fantastisch resultaat. Benieuwd wat escape room locaties nodig hebben om zulke mooie prijzen te winnen? Ontdek het zelf en kom langs bij de Mama Bazooka escape rooms.

Escaperoom kosten

Maar wat zijn de escaperoom kosten? Bij Mama Bazooka kan je voor €139 al samen met je vrienden de Laboratorium kamer ontdekken. Opzoek naar een verdere uitdaging ga dan door naar de Meisjeskamer voor €169. Of ben je toch wel heel erg nieuwsgierig naar de prijswinnende THE DOME? Het succes van THE DOME kan je al ontdekken voor €199. Kan je niet kiezen? Combineren is ook mogelijk! Kies voor meerdere escaperooms en vermaak je tussen de kamers door met de games en snacks in onze chillruimte. Geniet zo van een volledige dag vol vermaak en ontdek of jullie als groep beide escape rooms kunnen ontsnappen.