FAQs

Veelgestelde Vragen

We zijn met 10, 16...personen. Hoe gaat dit in zijn werk?

Mama Bazooka heeft momenteel 3 kamers. Hierin kunnen per uur tegelijkertijd 18 personen worden opgesloten. Komen jullie bijvoorbeeld met 23 personen. Dan heb je 4 tijdsloten nodig. Het ombouwen van de kamers kost circa 15 minuten. De “wachtende” teams kunnen zich vermaken in onze lounge.

Mogen we met 7 in plaats van 6 personen meedoen?

Op last van de brandweer mogen wij niet meer dan 6 personen in een kamer opsluiten. Om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen, houden wij ons hier strikt aan. Hierin worden geen uitzonderingen gemaakt. In het geval van 7 personen kunnen jullie deelnemen met twee kamers.

Ik ben zwanger. Kan ik meedoen?

Dat kan zeker! Meedoen is echter wel te aller tijde op eigen risico.

Ik heb een kind van 14/15 jaar oud. Mag deze meedoen?

In het geval deze begeleid wordt door volwassenen en deze de volledige verantwoordelijkheid nemen over de adolescent, dan is dit geen probleem! Jonger dan 14 jaar echter, is onder geen enkele voorwaarde toegestaan.

Hoe kunnen wachtende teams zich bij jullie vermaken?

In de lounge zijn tal van spellen aanwezig.; airhockey, tafelvoetbal, pool, darts, sjoelen, tafeltennis, verschillende bordspelen, Catch The Light, Twister diverse game-consoles etc. Aan de bar kan gezellig wat gedronken worden!

Zijn jullie escape rooms ook geschikt voor Engels-taligen?

Onze escape rooms zijn zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen.

Ik wil mijn reservering annuleren. Hoe kan ik dit doen?

Op onze algemene voorwaarden pagina kun je alle informatie omtrent annuleren inlezen.

Ik wil jullie telefonisch bereiken. Hoe kan dit?

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 085 130 63 24. Dit kan op maandag van 9:30 tot 18:00 en op alle overige dagen van 9:30 tot 22:00. Je kunt ons ook mailen via mail@mamabazooka.nl.

Is this page also available in English?