FAQs

Veelgestelde Vragen

We zijn met 10, 16...personen. Hoe gaat dit in zijn werk?

Escape Room Nederland heeft momenteel 3 kamers. Hierin kunnen per uur tegelijkertijd 18 personen worden opgesloten. Komen jullie bijvoorbeeld met 23 personen. Dan heb je 4 tijdsloten nodig. Het ombouwen van de kamers kost circa 15 minuten. De “wachtende” teams kunnen zich vermaken in onze lounge.

Mogen we met 7 in plaats van 6 personen meedoen?

Op last van de brandweer mogen wij niet meer dan 6 personen in een kamer opsluiten. Om de veiligheid van onze bezoekers te garanderen, houden wij ons hier strikt aan. Hierin worden geen uitzonderingen gemaakt. In het geval van 7 personen kunnen jullie deelnemen met twee kamers.

Ik ben zwanger. Kan ik meedoen?

Dat kan zeker! Meedoen is echter wel te aller tijde op eigen risico.

Ik heb een kind van 14/15 jaar oud. Mag deze meedoen?

In het geval deze begeleid wordt door volwassenen en deze de volledige verantwoordelijkheid nemen over de adolescent, dan is dit geen probleem! Jonger dan 14 jaar echter, is onder geen enkele voorwaarde toegestaan.

Hoe kunnen wachtende teams zich bij jullie vermaken?

In de lounge zijn tal van spellen aanwezig.; airhockey, tafelvoetbal, pool, darts, sjoelen, tafeltennis, verschillende bordspelen, Catch The Light, Twister diverse game-consoles etc. Aan de bar kan gezellig wat gedronken worden!

Ik heb de verkeerde kamer gereserveerd. Hoe kan ik dit wijzigen?

Via de afspraak bevestigingsmail (check ook SPAM), kun je je afspraak annuleren. Klik hierbij op de “Annuleer de afspraak’ link. Pas als je een bevestiging hebt ontvangen van deze annulering, dan is deze ook daadwerkelijk gelukt. Lukt het annuleren via deze weg niet, neem dan direct contact met ons op via annuleren@escaperoom.nl. Is de annulering wel gelukt? Dan kun je daarna de juiste kamer boeken.

Is het spel ook in het Engels?

Het spel is tweetalig: Nederlands/Engels.

Ik wil mijn reservering annuleren. Hoe kan ik dit doen?

Annuleren van tijdsloten is kosteloos tot 72 uur voor de afspraak.

Bij een annulering buiten de kosteloze annuleringstermijn wordt het volledige entreebedrag in rekening gebracht. 
 Annuleren kan alleen via de “Annuleer de afspraak” link die u in uw bevestigingsmail kunt vinden. Heeft u na uw annulering geen bevestigingsmail ontvangen? Dan is de annulering niet gelukt. Neem in dat geval direct contact op met Escape Room Nederland per e-mail: annuleren@escaperoom.nl

Ik wil jullie telefonisch bereiken. Hoe kan dit?

Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 085 130 63 24. Dit kan op maandag van 9:30 tot 18:00 en op alle overige dagen van 9:30 tot 22:00. Je kunt ons ook mailen via mail@escaperoom.nl. Voor vragen is ons Support Team tijdens openingstijden beschikbaar op onze Live Chat onderin de browser.

Is this page also available in English?