Escaperoom teambuilding bedrijfsuitjes de ideale combinatie
van spanning en samenwerking!

Ben je op zoek naar een spannend en leerzaam personeelsuitje? Zoek niet verder, want bij ons ben je bij het juiste adres voor escaperoom teambuilding bedrijfsuitjes. We combineren plezier, spanning en samenwerking om van een bedrijfsuitje een onvergetelijke ervaring te maken.

De Mama Bazooka Ervaring

Bij ons gaat het om de totale ervaring voor de escaperoom teambuilding bedrijfsuitjes. Zo bieden wij niet alleen 3 supergave escaperooms, die verschillende prijzen hebben gewonnen, maar ook een leuke en sfeervolle lounge vol met vermakelijke spellen aan, zoals pool, sjoelen, darten en oude Nintendo spellen. Onze lounge is zo ontworpen dat jouw brein voorbereid wordt op de escaperoom terwijl je wacht op jouw beurt. Voor de dorstige en hongerige collega’s hebben we een selfservice bar met alle denkbare (fris)dranken en snacks. En het wordt nog beter: we bieden de unieke mogelijkheid om de leukste momenten van je escaperoom-avontuur terug te kijken, zodat je als team kan terugkijken naar de leukste momenten en dit kan delen met jullie collega’s.

De Kracht van Samenwerking

Een van de grootste voordelen van een bezoek aan Mama Bazooka is de teambuilding tijdens het personeelsuitje die ontstaat. Onze escaperooms vereisen nauwe samenwerking en goede communicatie tussen teamleden/collega’s, om te ontsnappen. In elke kamer staan unieke puzzels en uitdagingen op de teamleden te wachten. Dit zorgt ervoor dat krachten gebundeld moeten worden en iedereens sterke punten benut kunnen worden. Zo kom je op een unieke manier achter de (geheime)talenten van jouw collega’s, wat dit personeelstuitje de ideale teambuilding oefening maakt.

Personeelsuitje en teambuilding dag met verschillende escaperooms

Maar hoe ziet zo’n ideale teambuilding personeelsuitje er dan uit bij Mama Bazooka? De dag begint met het parkeren bij de locatie in Bunschoten waar jullie worden ontvangen in de lounge. In deze lounge kunnen jullie sparren over wie, wel en niet zal ontsnappen uit de verschillende escaperooms en wat de teams van 6 zullen worden. Dan beginnen de drie verschillende teams in drie verschillende kamers. Namelijk de Laboratoriumkamer, Meisjeskamer en the Dome.

In welke kamer wil je beginnen? De drie kamers zijn erg divers maar hebben allemaal hun eigen leuke details. De Laboratorium kamer is de eerste escaperoom van de Benelux en de kamer van Dr. Steiner, die compleet is doorgedraaid. Jullie moeten het hoofd koel houden om zo te achterhalen wat de dokter heeft meegemaakt. In de meisjeskamer komen jullie erachter wat er met een weesmeisje is gebeurd. The Dome, nummer 1 escaperoom van de wereld, speelt zich af in een laboratorium waar een giftig gas is vrijgekomen. De escaperoom zal jullie verassen met een hallucinatie die de grens tussen realiteit en fantasie compleet vervaagt. Kunnen jullie tijdens jullie personeelsuitje door teambuilding nog de weg uit de escaperoom vinden?

Geniet van een leuk personeelsuitje!

Wie zal het snelst weer terug zijn in de lounge? Daar komen jullie snel genoeg achter. Het eerste team dat terug is kan zich vermaken met de verschillende spelletjes. Wanneer iedereen weer terug is kan er terug gekeken worden naar de verschillende kamers en teams. Zo kan het personeelsuitje de teambuilding niet alleen binnen het team van 6 personen houden, maar dit kunnen ze nu delen met de rest. Pas wel op! Ga niet naar de kamer kijken die je nog moet doen, anders is het geen verassing meer. De tweede ronde volgt en ieder team gaat nu naar een andere kamer. Zo heeft iedereen twee leuke kamers kunnen doen en kan er lachend terug gekeken worden naar de leukste momenten. Een dag vol met samenwerking, teambuilding, spanning en gezelligheid, dat is wat je kan verwachten met de escaperoom teambuilding bedrijfsuitjes van Mama Bazooka!